Een nieuw nummer, een nieuw thema: ‘Onbereikbaar’

‘Onbereikbaar’… het leek ons een mooi, maar moeilijk thema voor een Extaze-nummer, maar niet alleen de vijf essays in Extaze 23 bewezen dat er veel uit het thema te halen valt, ook een aantal verhalen en gedichten bleek er zodanig door geïnspireerd, dat de aansluiting met de essays voorbeeldig was.
Wij wilden graag één ‘onbereikbaar’-verhaal als ‘smaakmaker’ op de website plaatsen. Hein van der Hoeven, wiens literaire werk de vaste Extaze-lezers genoegzaam bekend is, heeft zijn verhaal Mijnenveld voor dit doel ter beschikking gesteld.
Iets van het ‘onbereikbare’ nu dus al bereikbaar.

cover Extaze 23De nieuwe Extaze verschijnt op 14 september

B E S T E L L E N

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Home en getagd, , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.