Wegens overcompleet, door Mischa van den Brandhof

Te koop aangeboden

IJzeren ladekastje, tweekleurig (hemelsblauw/metallic), in prima staat, afmetingen (hxbxd) 68x28x40cm, 6 laatjes, incl. inhoud:
3 rollen bruin plakband, 9 rollen tape (3 soorten groen/2 grijs/wit/geel/bruin/zwart), anti-lektape, tweezijdig tape, zelfklevend klittenband 20x20mm, 8 rollen plakband waarvan 3 met houder (1 onbruikbaar), Tesa duurzaam tochtstrip, Powerstrips, Practic-Film, Montagetape voor spiegels extra sterk, potje vloeibare lijm, monofilament nylon, en een zilver lintje;
4 doosjes nietjes (ieder 5000 stuks), 2 nietmachines van verschillende lengte, 1 nietjesverwijderaar, 2 inktkussens, 2 maal correction tape (Styxon/Herma), 1 typemachinelintdoosje (leeg), 1 zakje Typp-Ex, 2 IBM typemachineborsteltjes, 2 flesjes correctievloeistof (Pritt/Hema), 4 oranje kokertjes met touwborstels om iets mee aan te tippen (onbekend waar het voor dient), 1 lichtbruin/oranje veiligheidsbril, giraffe briefopener (licht beschadigd), regelvergrootglas, 4 linealen, 1 driehoek, papieren centimeter van de Gamma, 1 doosje gekleurde knoppunaises, 1 doosje paperclips en ruitertjes (rood/geel/blauw), 14 ml Humbrol verf (grijs), 1 rode marker, 2 groene, 1 rose, 5 gele, en een schaar;
aangebroken pak 50 kabinetenveloppen, stapeltje par avion enveloppen, 5 luchtpostbladen met geprinte postzegel à 1 gulden, indexkaarten, 100 enveloppen 11x16cm, losse enveloppen (zeer brede variëteit van afwijkende maten), 10 visitekaartjes met envelopjes, 10 briefkaarten met postzegel à 39 cent, 1 briefkaart met postzegel à 15 cent, correspondentiekaarten, 2 grote witte enveloppen, twee blaadjes papier (1 blauw/1 groen), 5 adreswijzigingskaarten met postzegel à 39 cent, 4 rouwenveloppen, 1 beschadigde rode A4-envelop, pakketje visitekaartjesenvelopjes (H. de Vries, Hofgraveur, Venestraat, Den Haag), 1 gebloemd mini-envelopje, 2 pakjes Sellotape Selbstklebeetiketten, bevestigingsblokjes (zelfklevend en dubbelzijdig), MirrorWall kleefstrips, rechthoekige/vierkante/ cirkelvormige etiketten in de kleuren groen en wit, neon memostickers, pakje Pastels 76 Self Adhesive Decorative Labels;
stapel A4 papier (aan 1 kant bedrukt), verschillende formaten ruitjespapier (met gaatjes), kladblok, notitieblok met paarden, 15 vrijwel lege schriften, Vera de Muis postpapier, 10 memokaartjes, 3 vellen postpapier Hotel Moro Ascona Lago Maggiore, 2 kleine notitieblokjes, 200 vouwblaadjes 12x12cm, 4 beschermhoesjes;
2 perforators (1 zwart/1 beige), 25 plastic showtassen (altijd handig!), pak hersluitbare presentietasjes, doosje 100 envelopjes 10x5cm, gebruiksaanwijzing Casio fx-82SUPER/fx-250HA (exl. rekenmachine), 13 ballonnetjes in verschillende kleuren; een grote envelop met ongesorteerde collectie gestempelde postzegels (nog te weken), groot rechthoekig vergrootglas met bijpassende doos, postzegelverzamelboekje (deels gevuld), oud-Nederlands kleingeld, sigarendoosje met incourante buitenlandse munten, en een plastic reisetui met Belgisch briefgeld.
Voor de liefhebber, tegen elk aannemelijk bod!

Graag delen!
Dit bericht is geplaatst in Columns en getagd, . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.